Tittinghalla Rundt - Inderøyas mest tradisjonsrike mosjonsløp i vakker natur !

Tel. 957 24 014    --  Epost: leder@tittinghalla.no  -- Gå til vår facebookgruppe

(Oppdateres) Tittinghalla rundt ble i år arrangert for 48. gang. En foreløpig opptelling viser rundt 170 deltagere, og dermed fortsatte oppgangen fra 2013 (157). Også veldig positivt at det i konkurranseklassen stilte så mange i 20 - 29 klassen.

Konkurranseklassen
Meget sterk vinnertid: I konkurranseklassen ble det i år notert mange gode tider, og vinneren Hallger Aspli fra Frol var bare litt over 2 minutter bak løyperekorden - det er mange år siden det ble løpt så raskt rundt Tittinghalla. En titt i arkivet viser at en må helt tilbake til 1997 og Ola Berget (46.14) for å finne bedre tider. Vinnertiden ble 46.43.

I kvinneklassen startet Marit Anita Karlsen friskt og klarte å løpe fra Kristin Gausen opp til Ørdalen (vant bergprisen). Men Kristin var ikke langt bak, og tok igjen forspranget i bakkene ned fra Ørdalen. I mål var Kristin 40 sekunder foran.